Problem with the site?

Something busted with it? Give a shout.
Post Reply
XD|VIPer
Average Program
Posts: 76
Joined: Thu Feb 09, 2012 12:53 am

Problem with the site?

Post by XD|VIPer »

I'm having a problem connecting to the armagetronad.org/armagetronad.net
The connection has timed out







The server at armagetronad.org is taking too long to respond.





The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Iceweasel is permitted to access the Web.
Anything wrong? It usally works fine.

User avatar
dlh
Formerly That OS X Guy
Posts: 2035
Joined: Fri Jan 02, 2004 12:05 am
Contact:

Re: Problem with the site?

Post by dlh »

Yes, the wiki and main site on armagetronad.org are down. The .net sites (forums, main site) are hosted by Tank, and are operating normally.

Z-man is the only one who can fix the issue.

XD|VIPer
Average Program
Posts: 76
Joined: Thu Feb 09, 2012 12:53 am

Re: Problem with the site?

Post by XD|VIPer »

Of course armagetronad.net says
Temporary Redirect
This document has moved here.

that here is linking to armagetronad.org which doesn't work :|

User avatar
Z-Man
God & Project Admin
Posts: 11424
Joined: Sun Jan 23, 2005 6:01 pm
Location: Cologne
Contact:

Re: Problem with the site?

Post by Z-Man »

Yeah, the cheap VPS I use for hosting occasionally runs out of resources and locks itself up. Just notify me, I have to reboot it. I'd upgrade it, but it can't be upgraded, only replaced, and that would be a horrible PITA. I'll still do it some time.

User avatar
Lucifer
Project Developer & Local Moonshiner
Posts: 8610
Joined: Sun Aug 15, 2004 3:32 pm
Location: Republic of Texas
Contact:

Re: Problem with the site?

Post by Lucifer »

It appears the main server has been hijacked. DNS expiration? Or was it hacked?
Image

Be the devil's own, Lucifer's my name.
- Iron Maiden

Word
Reverse Adjust Outside Corner Grinder
Posts: 4196
Joined: Wed Jan 07, 2009 6:13 pm

Re: Problem with the site?

Post by Word »

BTW, the "servers" link on the main site is kind of broken...

User avatar
aP|Nelg
Match Winner
Posts: 593
Joined: Wed Oct 22, 2014 10:22 pm
Contact:

Re: Problem with the site?

Post by aP|Nelg »

the "servers" button SHOULD really link to http://browser.hashpickup.net/

EDIT: k they fixed it.

Post Reply