Client closes when entering conquest tutorial

Help test release candidates for the next release
Post Reply
User avatar
Jip
Round Winner
Posts: 397
Joined: Sat Sep 26, 2009 5:32 pm

Client closes when entering conquest tutorial

Post by Jip »

When I enter the conquest tutorial, the client just closes. All other tutorials work fine.
I am on windows 7.
Recording is attached.

Code: Select all

Program Name                 : Armagetron Advanced
Version                      : 0.4_alpha_z1855
Parent branch                : armagetronad
Parent branch's URL          : http://bazaar.launchpad.net/~armagetronad-dev/armagetronad/0.4-armagetronad-work
Tag                          :
Revision number              : r1279(z1855)
Revision ID                  : [email protected]
Ancestor                     : r1279(z1855)
Source changed               : No
Build date                   : Sun, 13 Nov 2011 18:04:49 +0100
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
compguygene
Adjust Outside Corner Grinder
Posts: 2337
Joined: Thu Aug 21, 2008 12:09 pm
Location: Cleveland, Ohio
Contact:

Re: Client closes when entering conquest tutorial

Post by compguygene »

Thanks for posting this, Jip. I have meant to post about this as well, but I keep forgetting to make a recording.
Armagetron: It's a video game that people should just play and enjoy :)
https://bit.ly/2KBGYjvCheck out the simple site about TheServerPharm

User avatar
Z-Man
God & Project Admin
Posts: 11426
Joined: Sun Jan 23, 2005 6:01 pm
Location: Cologne
Contact:

Re: Client closes when entering conquest tutorial

Post by Z-Man »

Thanks. Turns out we forgot to add the fortress zone files to Windows builds, so they were effectively fortress incompatible (server and standalone side, not as clients). Fixed now for the next snapshots.

Post Reply