Map Load Failure

For all the help you need with Armagetron!
Post Reply
User avatar
ConVicT
Shutout Match Winner
Posts: 1004
Joined: Fri Feb 17, 2012 2:33 am

Map Load Failure

Post by ConVicT »

Can someone tell me why I get "Map Load Failure" then " Connection Terminated" in Crazy Tronners Wild fortress.
I've sat in the same room as my friend whilst he's playing there too and it doesn't happen to him.

Maybe this will help (this comes up just after "Connection Terminated")
Attachments
sumo in a box.PNG
Last edited by ConVicT on Sat Jun 20, 2015 3:02 pm, edited 1 time in total.

User avatar
ConVicT
Shutout Match Winner
Posts: 1004
Joined: Fri Feb 17, 2012 2:33 am

Re: Map Load Failure

Post by ConVicT »

:evil: It just happened again and i was on top, lost all my points :(

Moofie
Core Dumper
Posts: 125
Joined: Fri Jan 27, 2012 1:36 am
Location: Ohio
Contact:

Re: Map Load Failure

Post by Moofie »

I think it has something to do with not having the map in your local maps? That's what was deemed the problem a couple months ago when a friend was having the same problem.

User avatar
kyle
Reverse Outside Corner Grinder
Posts: 1866
Joined: Thu Jun 08, 2006 3:33 pm
Location: Indiana, USA, Earth, Milky Way Galaxy, Universe, Multiverse
Contact:

Re: Map Load Failure

Post by kyle »

Your local map is messed up, Why, I donno. But for some reason it has downloaded a website instead of the map, Posibly DNS server was not resolving correctly or some security on your computer. Either way the only way to fix it is to.
1) Locate where the resouces are stored in the About menu.
2) Find that map ct/wildfort/sumo_box-0.0.2.aamap.xml
3) Delete this map from there

Now next time that map is played it will download a new copy of the map

If you want to know what happend you could post that map here or PM me it and i will take a look at it.
Image

User avatar
LOVER$BOY
Match Winner
Posts: 725
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:46 pm
Contact:

Re: Map Load Failure

Post by LOVER$BOY »

kyle wrote:Your local map is messed up, Why, I donno. But for some reason it has downloaded a website instead of the map, Posibly DNS server was not resolving correctly or some security on your computer. Either way the only way to fix it is to.
1) Locate where the resouces are stored in the About menu.
2) Find that map ct/wildfort/sumo_box-0.0.2.aamap.xml
3) Delete this map from there

Now next time that map is played it will download a new copy of the map

If you want to know what happend you could post that map here or PM me it and i will take a look at it.
You could do all that and download the maps manually and place them in that resource/automatic/ folder. That way, the same problem won't occur :)

I think you can find most of their maps here: http://crazy-tronners.com/resource/ . Just look for the ones you need and download it into there :)

If more trouble strikes you, you know we're here to help you :D
Image

User avatar
kyle
Reverse Outside Corner Grinder
Posts: 1866
Joined: Thu Jun 08, 2006 3:33 pm
Location: Indiana, USA, Earth, Milky Way Galaxy, Universe, Multiverse
Contact:

Re: Map Load Failure

Post by kyle »

LOVER$BOY wrote:You could do all that and download the maps manually and place them in that resource/automatic/ folder. That way, the same problem won't occur :)

I think you can find all of their maps here: http://crazy-tronners.com/resource/ . Just look for the ones you need and download it into there :)

If more trouble strikes you, you know we're here to help you :D
Corrected! But no need to complicate things, arma is capable of downloading maps when it needs them, 0.4 will replace bad maps like this. Just something rare happend when he was playing CTWF and needed this map the last time.
Image

User avatar
LOVER$BOY
Match Winner
Posts: 725
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:46 pm
Contact:

Re: Map Load Failure

Post by LOVER$BOY »

ah well, I just hope he gets what we want him to do :)
Image

User avatar
ConVicT
Shutout Match Winner
Posts: 1004
Joined: Fri Feb 17, 2012 2:33 am

Re: Map Load Failure

Post by ConVicT »

I've taken the map out.
Here it is... Had to change it to .txt for upload.
Attachments
sumo_box-0.0.2.aamap.txt
(3.81 KiB) Downloaded 100 times
Last edited by ConVicT on Sat Jun 20, 2015 3:03 pm, edited 1 time in total.

User avatar
kyle
Reverse Outside Corner Grinder
Posts: 1866
Joined: Thu Jun 08, 2006 3:33 pm
Location: Indiana, USA, Earth, Milky Way Galaxy, Universe, Multiverse
Contact:

Re: Map Load Failure

Post by kyle »

That map looks fine, maybe it is the dtd, can you post the dtd you have? Should be in the same recource folder, in ct/map-0.2.8.3.1_sty+ct.dtd

also what version of armagetron do you use?
Image

User avatar
ConVicT
Shutout Match Winner
Posts: 1004
Joined: Fri Feb 17, 2012 2:33 am

Re: Map Load Failure

Post by ConVicT »

At first I used (0.2.8.3.1 - New Version! - February 21st, 2010)
but then I switched to (0.2.8.3.2 - New Version! - September 21st, 2011)
and then back to (0.2.8.3.1 - New Version! - February 21st, 2010) mainly because at first i thought that could've been the problem.
As I know from when I asked last time ,it doesn't replace any files, but can add some.

Anyway I have two "dtd" files in there, won't let me upload. It says "The uploaded file is empty" :?
Last edited by ConVicT on Sat Jun 20, 2015 3:05 pm, edited 1 time in total.

User avatar
kyle
Reverse Outside Corner Grinder
Posts: 1866
Joined: Thu Jun 08, 2006 3:33 pm
Location: Indiana, USA, Earth, Milky Way Galaxy, Universe, Multiverse
Contact:

Re: Map Load Failure

Post by kyle »

Well then the dtd may be the problem, either delete the dtd's and hope that when you play CTWF they will download again (they should), or replace the dtd's by dowloading then from http://crazy-tronners.com/resource/ct/

if it is the dtd other maps will give you a similar error also.


EDIT: Convict PMed me the dtd'd, the map-0.2.8.3.1_sty+ct.dtd is the problem, it looks like someone else is using this DTD for thier map in thier repository and not including the dtd on thier repository.

So you just need to remove the map-0.2.8.3.1_sty+ct.dtd file, the other one is fine.
Image

austinheat25
Posts: 3
Joined: Wed Jun 03, 2015 12:41 am

Re: Map Load Failure

Post by austinheat25 »

Im on a mac so those things work for me.
Attachments
this is what comes up when ever HFT, CTF mode comes on
this is what comes up when ever HFT, CTF mode comes on

User avatar
ConVicT
Shutout Match Winner
Posts: 1004
Joined: Fri Feb 17, 2012 2:33 am

Re: Map Load Failure

Post by ConVicT »

austinheat25 wrote:Im on a mac so those things work for me.
I linked him here, Original post incase anyone needs it.
Last edited by ConVicT on Wed Jun 03, 2015 3:39 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Magi
Match Winner
Posts: 633
Joined: Fri Oct 21, 2011 9:35 pm

Re: Map Load Failure

Post by Magi »

http://resource.armagetronad.net/resource/rxfreaks/ctf link to where it's hosted, dunno if it'll be any help but quick access for anyone that needs it
Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Image

bye

Post Reply