change default floor color?

Got something that makes Armagetron look shiny? Post it here.
Post Reply
name
Posts: 8
Joined: Mon Mar 17, 2008 1:57 pm

change default floor color?

Post by name »

hi,
does anyone know where i can change the default floor color? - and i dont mean the overlayed texture floor.png but the grey color which is probably 0x666666.

sorry for my bad english .(
regards name .)

QUARG
Round Winner
Posts: 223
Joined: Thu Sep 14, 2006 2:38 pm
Location: montreal

Post by QUARG »

These are the commands i know of. Though i have never tried it. Here is also the wiki page link.

http://wiki.armagetronad.net/index.php? ... e_Commands

FLOOR_BLUE Floor colour
FLOOR_DETAIL Floor detail settings
FLOOR_GREEN Floor colour
FLOOR_MIRROR Floor mirror mode
FLOOR_MIRROR_INT Intensity of the floor mirror effect
FLOOR_RED Floor colour

MOVIEPACK_FLOOR_BLUE Floor colour
MOVIEPACK_FLOOR_GREEN Floor colour
MOVIEPACK_FLOOR_RED Floor colour

name
Posts: 8
Joined: Mon Mar 17, 2008 1:57 pm

Post by name »

FLOOR_#COLOR# commands work - thanks
----------
closed .)

The Wall
On Lightcycle Grid
Posts: 14
Joined: Mon Feb 13, 2006 7:04 pm
Location: REIMS (Champagne (Hummm!))

Post by The Wall »

To put the basement of a single color, it is necessary to put the "grid_size" with the value 0.
Grid_size 0
Image

michaeljee038
Posts: 1
Joined: Mon Nov 05, 2012 11:29 am

Re: change default floor color?

Post by michaeljee038 »

Hi, I have problem with these commands
FLOOR_GREEN Floor colour
FLOOR_MIRROR Floor mirror mode

User avatar
Z-Man
God & Project Admin
Posts: 11258
Joined: Sun Jan 23, 2005 6:01 pm
Location: Cologne, Jabber: [email protected]
Contact:

Re: change default floor color?

Post by Z-Man »

Can you be more specific? What are you trying to do, how are you doing it, what really happens?

Post Reply