resource.armagetronad.net is down

General Stuff about Armagetron, That doesn't belong anywhere else...
User avatar
vov
Match Winner
Posts: 561
Joined: Thu Feb 17, 2011 8:40 pm

Re: resource.armagetronad.net is down

Post by vov » Sat Jan 17, 2015 4:37 pm

It (and your other stuff too) was down/unreachable when I posted, and I crashed a server because of it :mrgreen: . Thanks for bringing it back though!

User avatar
Light
Reverse Outside Corner Grinder
Posts: 1644
Joined: Thu Oct 20, 2011 2:11 pm

Re: resource.armagetronad.net is down

Post by Light » Sun Jan 18, 2015 12:48 am

vov wrote:It (and your other stuff too) was down/unreachable when I posted, and I crashed a server because of it :mrgreen: . Thanks for bringing it back though!
Oh, I know when you're talking about. That won't happen again though. I accidentally deleted my DNS client when I deleted my downloads folder. Sorry about that.

I will have my server back soon here .. Getting my dead 1000w PSU back from brother in a couple days, hoping that'll power it. It might still have enough in it for that.

User avatar
Light
Reverse Outside Corner Grinder
Posts: 1644
Joined: Thu Oct 20, 2011 2:11 pm

Re: resource.armagetronad.net is down

Post by Light » Sun Jan 18, 2015 12:53 am

Tank Program wrote:It's up, but maybe broken again?
I think it's just you? My girlfriend tried it on her computer, and BrowserShots seems to see it correctly.
http://browsershots.org/http://resource ... /resource/

You could try doing CTRL+F5. Maybe your stylesheet is outdated or messed up somehow? What browser / OS you running? Looks like Windows & Firefox, which is what I have ATM, and checked on BS.

User avatar
Tank Program
Forum & Project Admin, PhD
Posts: 6698
Joined: Thu Dec 18, 2003 7:03 pm

Re: resource.armagetronad.net is down

Post by Tank Program » Sun Jan 18, 2015 10:15 am

Linux, Firefox 24. It appears that line-height isn't supported for type input before Firefox 30, see here. In this instance you can replace the line-height setting with padding-top: 115px and get the same effect. At least that checks out with Firefox and Chromium locally. Alternatively I think you can replace input with button. Oh well, I suppose I don't really expect this to be fixed, and I won't really be using the site anyway.
Image

User avatar
Light
Reverse Outside Corner Grinder
Posts: 1644
Joined: Thu Oct 20, 2011 2:11 pm

Re: resource.armagetronad.net is down

Post by Light » Sun Jan 18, 2015 1:26 pm

Tank Program wrote:Linux, Firefox 24. It appears that line-height isn't supported for type input before Firefox 30, see here. In this instance you can replace the line-height setting with padding-top: 115px and get the same effect. At least that checks out with Firefox and Chromium locally. Alternatively I think you can replace input with button. Oh well, I suppose I don't really expect this to be fixed, and I won't really be using the site anyway.
I can fix line height with top margin as you said. I didn't know older browser's didn't really support it.

User avatar
Tank Program
Forum & Project Admin, PhD
Posts: 6698
Joined: Thu Dec 18, 2003 7:03 pm

Re: resource.armagetronad.net is down

Post by Tank Program » Sun Jan 18, 2015 5:33 pm

Reading the text of the bug report, it's not so much that it "wasn't supported" but instead a strict interpretation of the standards meant it shouldn't be. Or something like that. Eventually Firefox caved though and made it match everyone else's implementation because you would expect it to work.
Image

User avatar
Light
Reverse Outside Corner Grinder
Posts: 1644
Joined: Thu Oct 20, 2011 2:11 pm

Re: resource.armagetronad.net is down

Post by Light » Mon Jan 19, 2015 1:32 am

Tank Program wrote:Reading the text of the bug report, it's not so much that it "wasn't supported" but instead a strict interpretation of the standards meant it shouldn't be. Or something like that. Eventually Firefox caved though and made it match everyone else's implementation because you would expect it to work.
So, should I bother, or let you upgrade to a copy of the software from this decade? :P I think you're like 15 versions behind at this point.

User avatar
Tank Program
Forum & Project Admin, PhD
Posts: 6698
Joined: Thu Dec 18, 2003 7:03 pm

Re: resource.armagetronad.net is down

Post by Tank Program » Mon Jan 19, 2015 9:05 am

I'm not sure I'd bother, but Firefox 24 is an Extended Support Release (ESR). Think of it as IE6 for Firefox. I leave it up to you to decide what to do.
Image

User avatar
Light
Reverse Outside Corner Grinder
Posts: 1644
Joined: Thu Oct 20, 2011 2:11 pm

Re: resource.armagetronad.net is down

Post by Light » Mon Jan 19, 2015 10:44 am

Tank Program wrote:I'm not sure I'd bother, but Firefox 24 is an Extended Support Release (ESR). Think of it as IE6 for Firefox. I leave it up to you to decide what to do.
I'll probably fix it tomorrow. Getting ready for work now.

User avatar
/dev/null
Shutout Match Winner
Posts: 820
Joined: Sat Sep 04, 2004 6:28 pm
Location: Chicago-ish

Re: resource.armagetronad.net is down

Post by /dev/null » Wed Jan 21, 2015 12:57 pm

Im reasonably sure my solution is better.

Post Reply