Search found 78 matches

by Invader
Sat May 26, 2007 7:26 pm
Forum: Support
Topic: [SOLVED] No Configuration Files :(
Replies: 4
Views: 1247

Never mind, using "armagetronad-0.2.8.2.1.i686-generic-linux-gnu.package" solved all the issues.

Thanks.
by Invader
Fri May 25, 2007 2:21 am
Forum: Support
Topic: [SOLVED] No Configuration Files :(
Replies: 4
Views: 1247

Yeah I ran make install and cd'ed into my home folder. If I use armagetronad inside the arma folder I used to install with, it works but I need it to work outside of the arma folder.
by Invader
Fri May 25, 2007 12:02 am
Forum: Support
Topic: [SOLVED] No Configuration Files :(
Replies: 4
Views: 1247

[SOLVED] No Configuration Files :(

[[email protected]~]$ armagetronad Warning in void FindConfigurationPath() in tools/tDirectories.cpp:1417 : Could not determine path to configuration files. Using defaults or command line arguments. Internal Error: Internal error in static tLanguage* tLanguage::FindStrict(const tString&) in tools/tLocal...
by Invader
Thu May 24, 2007 12:58 am
Forum: General
Topic: Shrunkland getting worse
Replies: 28
Views: 5959

admin behaves like a little child that was stolen his tiny little plaything. no arguments, just violence as an answer. now you understood it too? :-) We behave like little children? I think people coming into the server and calling someone a "******* ni**er closer" or "a ******* closing ****" and t...
by Invader
Sat Apr 21, 2007 7:55 am
Forum: Support
Topic: [SOLVED] Cant connect to any Master List ...
Replies: 3
Views: 1063

Well it randomly decided to give me a gateway and now arma works :)
by Invader
Sat Apr 21, 2007 12:28 am
Forum: Support
Topic: [SOLVED] Cant connect to any Master List ...
Replies: 3
Views: 1063

[SOLVED] Cant connect to any Master List ...

I just uninstalled Arch today to try out Xubuntu Fiesty. All went well with compiling Arma and such but I have a problem loading any Master List. I am using PPPoE (pppoeconf) and connect fine to the internet. It worked fine on Arch the other day :/. I have the same problem with another game (OpenAre...
by Invader
Fri Jan 19, 2007 2:50 am
Forum: General
Topic: Anybody need a moderator?
Replies: 6
Views: 1781

Joe has been so naughty on Santa's list! Down with Joe ^^.
by Invader
Fri Nov 17, 2006 11:25 pm
Forum: Support
Topic: [SOLVED] Configure error ...
Replies: 5
Views: 1692

Ok, I redownloaded it and it compiled correctly and is working :D

Thanks,
by Invader
Fri Nov 17, 2006 11:18 pm
Forum: Support
Topic: [SOLVED] Configure error ...
Replies: 5
Views: 1692

I downloaded the tar. I will redownload in a few minutes and give it another try.

Thanks.
by Invader
Fri Nov 17, 2006 12:36 pm
Forum: Support
Topic: [SOLVED] Configure error ...
Replies: 5
Views: 1692

[email protected]:~$ cd arma*/batch
[email protected]:~/armagetronad-0.2.8.2.1/batch$ ls
[email protected]:~/armagetronad-0.2.8.2.1/batch$
Maybe you can attach it here so I can download it ?
by Invader
Fri Nov 17, 2006 1:09 am
Forum: Support
Topic: [SOLVED] Configure error ...
Replies: 5
Views: 1692

[SOLVED] Configure error ...

Just got a new laptop ... its the first time iv owned a non-mac computer. Anyways, I have Kubuntu Edgy ... I get an error iv never seen before ... the same file configures right on my mac but not on the laptop o_O The error is on the bottom: [email protected]:~/armagetronad-0.2.8.2.1$ sudo sh configure...
by Invader
Fri Jul 07, 2006 3:30 am
Forum: Breakfast
Topic: Star Wars Day o_O ...
Replies: 2
Views: 3017

Star Wars Day o_O ...

Thought I would just post this for a bit of fun :) Most of us in Swampland at the time had a bit of fun changing our names to Star Wars characters ... yay for geeks \o/ :oops:

alternate link: http://img107.imageshack.us/img107/213/ ... ot27fe.png
by Invader
Thu Jun 15, 2006 2:35 am
Forum: Beta Testing
Topic: 0.3.0_alpha4872: Bugs (no Release process :) )
Replies: 66
Views: 29831

Hmm after testing it some more. Its just becoming a bit more problems. My FPS is 5-10, on 0.2.8 I get ~230. The screen feels like im in a 747 plane, just too much on the go at one time, maybe thats why my FPS are low ? Only other thing I noticed (maybe your not finished devleoping it) but the only w...
by Invader
Wed Jun 14, 2006 2:52 pm
Forum: Beta Testing
Topic: 0.3.0_alpha4872: Bugs (no Release process :) )
Replies: 66
Views: 29831

Everything seems ok to me ... the font is much more clear/crisp and I really like the on-screen map.

The only thing on noticed both testing it on my Linux and Mac, is that the FPS is really bad. Im used to getting around 300 fps but on this one im getting 5-10 :(
by Invader
Wed May 17, 2006 11:14 pm
Forum: General
Topic: sobriquet, moniker, pseudonym
Replies: 22
Views: 5496

DrJoeTr0n wrote:Just flip a coin
You cant flip a coin for 4 options dummy :P

I voted for SlamDek, I like the sound of it :)